Novosti

  BCC predavanje

  Softver, sistemi u usluge za upravljanje i pohranu vaših podataka s NetApp&Fujitsu&Commvault

  Poštovani,

  Pozivamo Vas na tradicionalno BCC Business Breakfast druženje, u srijedu, 24.02.2016., u MedILSu.

  Svako novo ulaganje u informacijsku tehnologiju poslovnim korisnicima predstavlja priliku da ojačaju svoju tvrtku i pripreme je za budućnost. Odluke koje se pritom donose danas, stvaraju temelje nove arhitekture njihovog informacijskog sustava, ali i podlogu za buduće poslovanje i povećanje konkurentnosti tvrtke.

  Današnje inicijative; virtualizacije, smanjenja troškova, smanjenja potrošnje električne energije te smještanja podataka u oblak, zahtijevaju učinkovite, pametne i fleksibilne sustave za sigurnosnu pohranu i arhiviranje podataka.

  Zajedno s partnerima Commvault,  Fujitsu i NetApp, pripremili smo nekoliko predavanja kako bismo Vas uputili u najnovije trendove visoko-dostupne arhitekture IT podatkovnih centara, uz implementaciju rješenja za sigurnosnu pohranu, arhiviranje i povrat podataka putem najmodernijih tehnologija.

  Dobar konzalting po pitanju skladištenja podataka prvi je korak racionalizacije troškova, a odabir same tehnologije još više doprinosi jednoj od najvećih ušteda u današnjoj infrastrukturi – uštedi na diskovnom prostoru. Rješenja naših partnera, upotpunjena našim stručnim znanjima u primjeni i implementaciji pruža korisnicima upravo onaj dio koji nedostaje mnogim infrastrukturama – pametan backup i manipulaciju postojećim diskovnim prostorom uz neizbježan brzi povrat u slučaju pada sustava.

  Da li vaš poslovni sustav može nastaviti poslovanje u slučaju pada kompletne infrastrukture je danas pitanje koji si moraju postaviti mnogi. Kolika je cijena gubitka informacija? Kolika je cijena gubitka sredstva poslovne komunikacije? 

  Commvault,  Fujitsu i NetApp rješenja za zaštitu podataka i upravljanje informacijama mogu pomoći tvrtkama u zaštiti, pristupu i korištenju svih svojih podataka, bilo gdje i bilo kada, pretvarajući podatke u snažno strateško sredstvo.

  Neka Vaši podaci rade za Vas.

  Name:
  Email:
  Subject:
  Message:
  x