News

 • 22
  Nov, 2017

Predavanje Prof. Miroslava Radmana

Na Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Splitu,  Prof. Miroslav Radman, održao je predavanje pod naslovom „Istraživanja kemije i biologije starenja i bolesti starenja u splitskom MedILSu ”.

 • 29
  Aug, 2017

Ljetna Tvornica Znanosti na MedILSu

Na Mediteranskom institutu za istraživanje života – MedILS u Splitu, u periodu od 31.7. do 6.8. 2017. održana je 11 po redu Ljetna Tvornica Znanosti, projekt čiji je cilj omogućiti djeci da dođu u kontakt sa znanošću na njima prikladan i zabavan način.

 • 6
  Jul, 2017

HRT vijesti

U Splitu se održava velika međunarodna konferencija „Advances in Biomedical Research“ na kojoj sudjeluje stotinjak vodećih svjetskih znanstvenika. Raspravlja se o novim dostignućima u biomedicinskim istraživanjima te njihovoj ulozi u otkrivanju lijekova za najčešće bolesti današnjice.

 • 6
  Jul, 2017

Dnevnik Novatv

Dr. sc. Igor Štagljar profesor je u Centru za istraživanje života "Terrence Donnelly" na Sveučilištu u Torontu, a u Splitu je, zajedno s profesorima Miroslavom Radmanom i Mladenom Merćepom, organizao prestižnu međunarodnu biomedicinsku konferenciju „Advances in Biomedical Research“ na Mediteranskom institutu za istraživanje života.