Kalendar događanja

3DandVRforVET

Mediteranski Institut za istraživanje života u suradnji sa Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli, koordinatorom projekta „3DandVRforVET“, poziva vas na sudjelovanje na „3DandVRforVET“ konferenciji koja će se održati 9. srpnja 2021. godine pri Mediteranskom institutu za istraživanje života u Splitu. Glavni cilj ovog Erasmus+ projekta Strateških partnerstava u strukovnom obrazovanju je kreiranje novih nastavnih sadržaja za tehničke i medicinske strukovne škole, koje će učenike, profesore i ostale entuzijaste upoznati s najnovijim dostignućima u polju novih tehnologija, kao što su CAD modeliranje, 3D print i virtualna stvarnosti. 

 

Tijekom konferencije predstavicemo nastavne sadržaje koje smo razvili tijekom projekta kako bismo poboljšali kvalitetu strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u Europi. Osim interesantnih sadržaja, na konferenciji se možete uključiti i u aktivnost umrežavanja namijanjenu budućim suradnjama između strukovnih škola, istraživačkih institucija i poslovnog svijeta.

 

U popodnevnom dijelu konferencije organizirat ćemo Projektni Sajam na kojem će učenici imati prilike razgovarati skupno i individualno s projektnim partnerima i ostalim sudionicima konferencije.

Documents to download

Name:
Email:
Subject:
Message:
x