Organizacija događanja

INTERDISCIPLINARNI “THINK TANK” ZA KREATIVNU ZNANOST

Mediteranski institut za istraživanje života – MedILS je institut za prirodne znanosti, zamišljen kao međunarodni centar izvrsnosti za molekularnu biologiju. Smješten je u park šumi Marjan, na jednoj od najljepših obala Jadranskog mora. MedILS nudi jedinstvene preduvjete za održavanje radionica i konferencija visoke kvalitete. Institut ima nekoliko potpuno opremljenih dvorana.

Gosti su smješteni u udobnim sobama s kupaonicom. Sve sobe su klimatizirane, imaju telefon i high-speed Internet pristup. Tri obroka dnevno (doručak, ručak i večera) i kava u pauzi kod predavanja mogu se organizirati u Institutu.

Grupni rad se može održati izvan Instituta, u parku gdje su dostupne klupe, stolovi i bežični pristup internetu. Okoliš pruža mnoge mogućnosti za različite aktivnosti u slobodno vrijeme, uključujući i kupanje na obližnjim plažama, trčanje i planinarenje u park šumi Marjan, ili igranje košarke na košarkaškom igralištu Instituta. Grad Split, sa svojom slikovitom starom gradskom jezgrom, nudi obilje restorana, barova i trgovina, a nalazi se na 20 minuta pješice ili 5 minuta autobusom od Instituta.

Art&Science: nove metodologije u podučavanju

završna konferencija projekta EurekArt

Art&Science: nove metodologije u podučavanju

Art&Science: nove metodologije u podučavanju završna je konferencija  projekta EurekArt koja će se održati 9. ožujka s početkom u 9 sati u prostoru Mediteranskog instituta za istraživanje života, a u organizaciji Platforme “Culture Hub Croatia”. Projekt EurekArt inovativan je obrazovni projekt razvijen za promicanje i povećanje društvenog znanstvenog znanja, a kroz projekt izrađeni su brojni otvoreni obrazovni resursi za nastavnike i za učenike. Više o projektu dostupno je na: https://eurekart-project.eu/

Konferencija je namijenjena nastavnicima u osnovnim i srednjim školama (posebno onima iz područja likovne umjetnosti, fizike i kemije), stručnjacima u obrazovanju, studentima umjetničkih i nastavničkih smjerova, umjetnicima i svima zainteresiranima za kombiniranje znanstvenih i umjetničkih tema u procesu podučavanja. Sudjelovanje je besplatno, a sudionici po završetku konferencije dobivaju potvrdu o sudjelovanju. Potrebno je registrirati se do 6. ožujka na: https://forms.gle/MWXfdMxp1dJs1oxM9

Documents to download

More links

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Kontakt

Irena Rajić

Tajnica

tel: +385(0)21555600
fax: +385(0)21555605
e-mail: irena.rajic@medils.hr

 

 

 

 

 

Jelena Ružić 

Financijski direktor

tel: +385(0)21555600 (616)
fax: +385(0)21555605
e-mail: jelena.ruzic@medils.hr

 

19
srp 2023
Events

Conference “Adhesion GPCRs - present and future”

Read more
14
lip 2023
Events

MedILS School in Bioinformatics Part I

Read more
14
lip 2023
Events

MedILS School in Bioinformatics Part II

Read more
10
ožu 2023
Events

Interaktivna radionica s dr.sc. Striborom Markovićem, mag.pharm

Read more
27
vlj 2023
Events

Art&Science: nove metodologije u podučavanju

Read more
24
vlj 2023
Events

XI. ROTARY FORUM 2023 PROSTOR

Read more
20
vlj 2023
Events

Advances in Biomedical Research V

Read more
20
vlj 2023
Events

workshop on Fourier Transform Infrared Spectroscopy

Read more
14
vlj 2023
Events

Blue Connect aktivnosti

Read more
14
vlj 2023
Events

Hrvatska udruga sveučilišnih žena

Read more