Events calendar

Interaktivna radionica s dr.sc. Striborom Markovićem, mag.pharm

Revalid® Hair Loss linija proizvoda – pomoć u borbi protiv gubitka kose

Ewopharma AG, sa sjedištem u Švicarskoj (Schaffhausen) je farmaceutska marketinška tvrtka usmjerena na srednjoistočnu Europu i Švicarsku. S više od 60 godina prisutnosti u regiji, Ewopharma ima bogato znanje o tim tržištima i uživa povlašteni položaj u tom području. Tvrtka razvija i provodi uspješne strategije za uvođenje lijekova i bezreceptnih proizvoda na tržište.

 

Revalid je razvijen 1992. godine u Švicarskoj posebno za holističku njegu kose i podršku u sprječavanju gubitka, odnosno poticanju rasta kose. Visokokvalitetne proizvode Revalid razvili su stručnjaci kako bi kosa rasla zdravija i jača te su posebno formulirani kako bi zadovoljili potrebe svakog pojedinca.

 

Dr.sc. Stribor Marković, mag.pharm. asistent je na Zavodu za organsku kemiju, Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u Rijeci. Uz iznimna postignuća u formalnom obrazovanju, doktor Marković je veliki zaljubljenik u prirodu i fitoterapiju. Uvijek je podređen osobnom učenju i iskustvu te savjetuje pacijente i uopće je prvi u struci razvio takav koncept koji je dio posla XXI. stoljeća. Educira puno druge i iz povijesti svojih prethodnih poslova trudi se prenijeti svoja iskustva i poraditi na općem znanju ne samo medicinskih djelatnika već i cijelog društva. 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x